Burning File Langsung Menyang Sawenehing CD/DVD



Ing
 artikel iki kita bakal ngaturake trik ngenani carane burning file menyang sawenehing CD/DVD. Yen kita pengin nyimpen file menyang CD/DVD mangka file-file mau ora bisa muat dadi siji ing CD/DVD mula kang kudu ditindakake yakuwi mecah file ksb dadi sawenehing bagian kanthi manual. Nanging, yen pengin luwih cepet, kita bias migunakake software burning kang sacara otomatis bisa mbagi file-file mau dadi sawenehing bagian.

Salah sijine software kang bisa digunakake kanggo burning file ksb yakuwiCDBurnerXP. Software iki bisa digunakake kanggo burning sakehing file gedhe tanpa kudu kuwatir file bakal kepotong lan ora kebakar kabeh (kang mesthine file bakal dadi error) merga CDBurnerXP bisa ngorganisir file kanthi otomatis menyang sawenehing CD/DVD. Lan kang jelas, software iki gratis!

Yen pengin ngerti piye carane migunakake aplikasi iki, semaken pituduh ing ngisor iki:

Sepisan, download aplikasi CDBurnerXP ing kenehttp://cdburnerxp.se/en/homebanjur install aplikasi iku ing komputer utawa notebookmu.

Sabanjure, bukak aplikasi kang mentas wae diinstall ksb sarta terusake kanthi milih lan nindakake “drag & drop” marang file kang pengin diburning menyang CD/DVD. Yen ing perangan ngisor ana peringatan kapasitas file kang arep diburning ngluwihi kapasitas saka CD/DVD, ora usah digatekake.

Sabanjure, pilih endi sing bakal mbok tindakake nalika kapasitas ing CD/DVD wis entek. Apa pengin ngetogake wae utawa nindakake Disc Spanning (diburning menyang sawenehing CD/DVD).

Sawise iku, bacutake kanthi milih CD/DVD kang digunakake kanggo nerusake proses burning menyang loro, telu, utawa sateruse. Pungkasan, bacutna kanthi milih tombol Split.

Sabanjure, klik tombol Burn kanggo miwiti burning file menyang CD/DVD.

Yen CD/DVD pertama wis rampung, kita bakal dikon nglebokake CD/DVD kaloro. Mangkono uga kang sateruse (yen pancen mbutuhake luwih saka rong CD/DVD).

Yen wis rampung, kita bisa nyoba maca file ing saben CD/DVD mau kanggo ndeleng apa kabeh file bisa diburning kanthi sampurna.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s